meny 1, Pris: 490 kr/pers

Förrätt

Gravad Röding 
potatiskräm, kavring & citronkräm

/

Kantarelltoast på brioche
med syrad lök, västerbottenost & krassemajonnäs

Varmrätter

Knaperstekt ankbröst
palsternackspuré, friterad grönkål, picklad schalottenlök, sotad purjolök samt plommonsky

/

Torskrygg med beurre blanc
grönärtskräm, picklad rotselleri, lotusrot, kastanjer & forellrom

/

Svamprisotto
picklad pumpa, friterad grönkål samt torkad gräslök

Efterrätter

Blåbärspaj med hemgjord vaniljglass 

 

meny 2, Pris: 555 kr/pers

Förrätt

Kantarelltoast på brioche
med syrad lök, västerbottenost & krassemajonnäs

Varmrätter

Grillad oxfilé med smörstekt svamp
svartrotschips, krispig persilja, potatis- & jordärtskockspuré samt rödvinsås

/

Halstard fjällröding
med sås på kräfta, blomkålspuré, kronärtskocka & riven kryddost

/

Svamprisotto
picklad pumpa, friterad grönkål samt torkad gräslök

Efterrätter

Blåbärspaj med hemgjord vaniljglass